TGIF

De voorbije dagen heb ik voornamelijk 1 blog gelezen. Soms gebeurt het dat ik een blog vanaf de eerste blogpost begin te lezen. Cait schrijft heel mooi en eerlijk hoe ze worstelt om haar financiën op orde te krijgen én te houden (iets waar ik het soms ook lastig mee heb, hoewel het in mijn geval eerder gaat om iets meer sparen dan schulden afbetalen). Op haar blog komt iedere week een categorie terug, namelijk TGIF. In die posts blikt ze terug op de voorbij week en kijkt ze uit naar wat het weekend zal brengen. Omdat ik dat zo een leuk idee vond, probeer ik het hier ook eens uit.

Deze week was ik vooral bezig met werk. De reden daarvoor is simpel: volgende week trekken we er een weekje op uit! Vakantie! Dat betekent dat ik nu wat harder moet werken om geen verrassingen te hebben wanneer ik terug ben.

Het laagtepunt van mijn week was in het weekend. Na enkele hevige discussies voelde ik me mentaal en fysiek leeg. Een familielunch bracht me weer een beter humeur, maar ik ben blij dat de discussies opgelost zijn.

Het hoogtepunt van mijn week, wel eigenlijk is het moeilijk om er één uit te kiezen. Ik had een leuke week deze week met onder andere een halve dag verlof op maandag door omstandigheden, waar ik van heb genoten! Ik heb van de extra uren geprofiteerd om wat papieren op orde te brengen, de voorbereidingen voor het avondeten te maken en met een warme tas thee en een boek in de zetel te genieten. Op dinsdag kwam ik thuis in een proper gekuist huis waar bijna geen strijk meer was te vinden! Met dank aan de schoonmama 🙂

Dit weekend ga ik samen met vrienden nieuwjaar vieren (wat laat, maar beter laat dan nooit). Zondag wordt een lazy sunday (misschien ga ik nog eens naar het verre West-Vlaanderen!). Uiteraard ga ik ook mijn valies maken en wat opzoeken voor volgende week. Ik kijk er al naar uit!

4 gedachtes over “TGIF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s