TGIF

Het is alweer bijna weekend!

Vorige zaterdag begon ons weekend met de koers! Om 10 uur waren we aan het Citadelpark, waar de ploegvoorstelling werd gehouden en even later de renners startten. Ik ben geen grote liefhebber van de koers, daarvoor moet je bij mijn vriend zijn. Toch vond ik het een geslaagde voormiddag! Later hebben we nog baantjes getrokken in het zwembad, gevolgd door het bekijken van de laatste kilometer van de koers (uiteraard šŸ™‚ ). Jammer genoeg werden de zondagse plannen doorkruist door een zware migraine-aanval. Ik heb de dag vooral in de zetel en in bed doorgebracht.

Het laagtepunt van deze week begon dinsdagnamiddag. Ik voelde me de hele namiddag misselijk, had last vanĀ hartkloppingen en oorsuizen. Rond 15u15 ben ik naar huis vertrokken omdat ik echt wat rust nodig had. Gelukkig werk ik standaard te veel op een dag, waardoor ik gemakkelijk eens een dagje vroeger kan vertrekken zonder Ā problemen. Thuis heb ik wat gerust in de zetel, maar het ergste was al voorbij.

Het hoogtepunt van deze week was het uitproberen van een nieuw recept (macaroni met kaas en pompoen) dat wonderwel geslaagd was. Ook mijn vriend vond het superlekker! Bovendien was er niet zo veel werk aan. Onmiddellijk na het thuiskomen begon ik eraan, en een half uurtje later stond het in de oven. Ideaal šŸ™‚

Dit weekend staat zwemmen opnieuw op de agenda, naast een familiedagje op zondag en het beginnen van mijn inpaklijstje voor de shortski volgende week!

Wat zijn jullie plannen voor het weekend?

Advertenties

2 gedachtes over “TGIF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s